08/03/2012

Mr. Highway


Ποιος: Οι Mr. Highway (MySpaceJumping Fish | Facebook) είναι (στην τωρινή τους σύνθεση) ο Γιάννης, ο Γρηγόρης, ο Θύμιος, ο Διονύσης και ο Αλέξανδρος. 
Genre: blues, acoustic, rock - παλιομοδίτικες, ρετρό μπλουζιές με ψυχή- the real thing. 
Trivia:  O Mr. Highway έχει μούσια (μακριά μούσια) και πολλά μαλλιά (μακριά μαλλιά) και είναι σαν να έχει σκάσει στο σήμερα από μια άλλη εποχή. Ο Θύμιος έχει πολύ μακριά μαλλιά και πολύ μεγάλα μπράτσα και μοιάζει με Ινδιάνος. Τον Alex τον έχω δει στην Ιρλανδική pub Jayme's Joyce, στο Μοναστηράκι με κοστούμι, οπότε τα πρωινά μάλλον δουλεύει κάπου... "όχι και τόσο ροκ". Ο Γρηγόρης τραγουδάει με όλη του την ψυχή, μιμείται τέλεια τον Johnny Cash και παίζει ντέφι, χωρίς να δείχνει... φλώρος. Τον Διονύση δεν τον ξέρω αλλά είμαι σίγουρη ότι κι αυτός είναι γαμώ τα άτομα. Η μασκότ τους είναι αυτό το λουλουδάκι που τραγουδάει το You Are My Sunshine. Στις 24 Φεβρουαρίου διοργάνωσαν μόνοι τους (με τη βοήθεια των creatures) το 1ο Music Highway Festival στο Κύτταρο. Στο διαγωνισμό του Jumping Fish για το support group της συναυλίας των Bon Jovi στο ΟΑΚΑ πέρασαν στους 5 φιναλίστ. Στο διαγωνισμό Hard Rock Rising πέρασαν στον τελικό - και αν βγουν πρώτοι (μεταξύ των άλλων ελληνικών συγκροτημάτων που πέρασαν στους φιναλιστ) διεκδικούν μια εμφάνιση στο πλευρό του Bruce Springsteen στο Hard Rock Calling 2012, στο Hyde Park του Λονδίνου.

Very random trivia: Στα live τους, καμιά φορά σκάει ως guest και ο... Mr. Yeah για να κάνει stand-up και να φωνάξει "alright rock'n'roll YEEEEEEEEEEEAH". O Mr. Yeah είναι ο Θανάσης, aka @BridgeJeffes, που είναι απόφοιτος ΜΜΕ/ηθοποιός/σκιτσογράφος/ταλεντάρα/μορφή και κάθε Τετάρτη ανεβάζει στο comicdom -ακολουθεί τοποθέτηση προϊόντος- τα "Πλασματικά Νούμερα" (exhibit A | exhibit Bexhibit C). 
Άκου Αυτό: και γύρνα πίσω στο χρόνο.

1 comment:

  1. The quality of this glasses is very good, exactly the same as the seller described, very satisfied,replica oakley sunglasses really like it, completely exceeds the expected value, the delivery speed is very fast, the packaging is very careful and rigorous,replica oakley lifestyle sunglasses the logistics company has a good service attitude, delivery speed Very fast, the shopping quality is very satisfactory, the attitude of the owner is very good, I will patronize again.

    ReplyDelete