03/12/2011

Sound of 2011


Θα σας πω κάτι και δεν θα με πιστεύετε, αλλά το 2011 άκουσα πάρα πολλή μουσική. Μη βλέπετε που είμαι η χ ε ι ρ ό τ ε ρ η blogger παγκοσμίως και ανέβασα μέσα σε έναν ολόκληρο χρόνο μόνο 17 (ντροπή δηλαδή) posts. Μουσική άκουγα. Συνέχεια. Και παντού. Στο σπίτι, στο δρόμο, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο (ναι, me so proud, το έβαλα το τικ στη λίστα με τα Τhings to do before you're 30: #6 Buy your first car, βέβαια δεν το αγόρασα ακριβώς εγώ, αλλά δε βαριέσαι, στα χαρτιά δικό μου είναι.). Το 2011 λοιπόν βγήκαν, που λέτε, κομματάρες.
Για του λόγου το αληθές, και καθώς επιβάλλεται να τηρούμε τα έθιμα, βοηθήστε μας και φέτος να φτιάξουμε μία PLAYlist με τα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς να την έχουμε να παίζει τα Χριστούγεννα, να θυμόμαστε αυτή την πραγματικά... υπέροχη χρονιά #NOT. Στείλτε τις επιλογές σας στο akouauto@gmail.com μέχρι τις 15/12. 
ΥΓ1: Αυστηρούς κανόνες δεν έχουμε, δεν έχει σημασία αν ακούσατε κάτι στο ραδιόφωνο ή στο youtube, αν κυκλοφόρησε σε single ή όχι, αλλά ΟΚ, ψάχνουμε τον ήχο του '11, οπότε, ναι, ΟΚ μη μας στείλετε προπέρσινα.

ΥΓ2: Μέχρι 20 tracks, καλά είναι.

ΥΓ3: Για τα καλύτερα albums της χρονιάς, τα ξέρετε, blogovision.

Sound Of 2009
Sound Of 2010

2 comments:

  1. κι εγώ σ'αγαπώ, ΛΙΣΤΑ δεν μου χεις στείλει ακόμη όμως! :P

    ReplyDelete