29/05/2012

Left Boy

suggestion by Alexandra
Ποιος: Left Boy (Facebook | YouTube) είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Ferdinand Sarnitz από το Brooklyn της Νέας Υόρκης. 

Genre: hip hop, electro, dubstep, experimental 

Trivia: Είναι 22 ετών. Μένει στη Νέα Υόρκη. Ήταν εκείνος που διοργάνωσε το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beatbox. Έγραψε το πρώτο του rap τραγούδι όταν ήταν 16. Στα τραγούδια του χρησιμοποιεί συχνά samples γνωστών κομματιών (έχει "πειράξει" από Radiohead και Lana Del Rey μέχρι το theme της ταινίας "Οι Πειρατές της Καραϊβικής") Τον Δεκέμβριο του 2010 κυκλοφόρησε την πρώτη του mixtape με τίτλο "The Second Coming". Όταν το video του "Jack Sparrow" ξεπέρασε το 1εκ. views στο YouTube ανέβασε ένα άλλο video όπου ράπαρε από τη χαρά του στο repeat a milli-a milli-a milli-on κι έτσι το ονόμασε... "a milli" (θεούλης). Μέχρι στιγμής παραμένει unsigned. 

Άκου Αυτό: γιατί έχεις περιέργεια αν θα τον μηνύσει τελικά η Disney. Παρακάτω το I Want To με sample από το Talk Show Host των Radiohead (του οποίο το video clip έχει γυριστεί στην Νέα Υόρκη, τη Βιέννη και την.. Πάτμο) και ένα remix του Video Games της Lana Del Rey.
suggestion by Alexandra

No comments:

Post a Comment