26/10/2010

Jumping Fish LIVE: Travel Mind Syndrome, The Radio Dept. (live review)

Πότε: Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010, Gagarin
Έφτασα στο Gagarin την ώρα που οι His Majesty The King Of Spain έπαιζαν το Space Oddity του David Bowie. Συνειδητοποίησα ότι η προηγούμενη φορά που άκουγα αυτό το τραγούδι ήταν στο ΟΑΚΑ, στο live των U2.
Ήταν ωραία στο Gagarin την Πέμπτη, δεν ήταν πήχτρα στον κόσμο, δεν πέθαινες από τη ζέστη, δεν μπούκωνες από την κάπνα, ο ήχος ήταν αρκετά ικανοποιητικός (ειδικά όταν έπαιζαν οι Travel Mind Syndrome) και το crowd ήταν πολύ... πώς να το πω, "φρέσκο".
Οι Travel Mind Syndrome -δηλώνω groupie, οπότε μπορεί να μην είμαι πολύ αντικειμενική- ήταν για άλλη μία φορά απολαυστικοί και τα έδωσαν όλα - highlights το "Breeze Of Light", το "For Your Love" και το "Sex, Drugs & Alcohol" - ο Φίλιππος μπήκε με κότσο και βγήκε ξεμαλλιασμένος. Περιμένω πώς και πώς να βγει το EP τους "East Acton to Saint Friday" τέλος Νοέμβρη. Ερώτηση προς το συγκρότημα: το τελευταίο κομμάτι του setlist πώς λέγεται; έχω ακόμα κολλημένο τo tune που έπαιζε ο Παύλος στο κεφάλι μου - brilliant.
Μετά τους TMS, έσκασαν οι "πιο-hipster-πεθαίνεις" (2 στους 3 είχαν μουστάκι) Radio Dept., άραξα στα σκαλάκια, τους άκουσα, μοιράστηκα μια μπίρα, πήγε μεσάνυχτα, έφυγα.

No comments:

Post a Comment